ORIGEN : Observatori regular per la igualtat de gènere en noticiaris

Avui s’ha presentat a les xarxes socials ORIGEN, un projecte de l’organització SUDS i l’Observatori de la Cobertura de Conflictes de la Universitat Autònoma de Barcelona amb finançament de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Amb l’objectiu de contribuir a l’eradicació de la violència masclista, ORIGEN es proposa treballar per la millora de la seva cobertura en els informatius de televisió de sis cadenes (TVE, TV3, A3TV, T5, Cuatro i La Sexta) tant sobre esdeveniments locals, com estatals o internacionals.

ORIGEN elaborarà setmanalment una crítica constructiva i amb perspectiva de gènere -que en direm ‘Apunt’- sobre una informació emesa en els dies precedents. Tindrà un format concís i breu; no oferirà una visió exhaustiva de la peça analitzada sinó que se centrarà en un o dos aspectes que entenguem que ho mereixen. Esporàdicament, ens ocuparem de programes no estrictament informatius o fins i tot de peces periodístiques no televisives.

ORIGEN enviarà setmanalment els ‘Apunts’ a mitjans i professionals del periodisme, i a persones i grups, incloses instàncies docents, que treballen per l’abolició de les violències.

origen3Pots seguir la seva pàgina de facebook a https://www.facebook.com/observatoriorigen/

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s