Presentació del llibre Con voz propia: La economía feminista como apuesta teórica y política

Dijous 26 de març, 19:30
Llibreria La Caníbal
C/Nàpols 314, Barcelona

Presentació del llibre Con voz propia: La economía feminista como apuesta teórica y política. A càrrec de Iosa Ortiz, Carme Díaz, Marina Sánchez i Ines Marco (integrants del Seminari d’EconomiaFeminista de Barcelona). Presentació: Laia Facet.

El que denominem economia feminista no és una cosa recent, sinó que té una llarga història que discorre gairebé en paral·lel a la del pensament econòmic i a la del propi feminisme. La seva trajectòria més recent s’inicia en els anys seixanta del segle XX, coincidint, i no per casualitat, amb la denominada segona ona del feminisme. La teoria feminista se situa llavors com a pensament independent i innovador. Des d’ella van a desenvolupar-se crítiques metodològiques i conceptuals a les tradicionals disciplines, obrint noves perspectives teòriques en gairebé tots els camps.
Treball en general; treball domèstic i de cures; reproducció de la força de treball; indicadors estadístics necessaris per a l’anàlisi; pressupostos públics; polítiques fiscals… Tot pot i ha de ser analitzat des de la perspectiva de l’economia feminista.

unnamed

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s