28 de març, 11.30h. CASSOLADA I BRINDIS PEL DRET A UNES VIDES DIGNES

cartell-28m

El comitè de barri de la Vaga de Totes de l’Eixample ens convida aquest dissabte 28 de març a les 11.30h al parc del Llac de la Sagrada Família (Avinguda Gaudí/Marina) per defensar el dret a unes vides dignes que mereixin ser viscudes.

Els dies 25 de cada mes, grups ultracatòlics i antiavortistes com Derecho a Vivir o Hazte Oir es concentren davant de l’Hospital de Sant Pau i realitzen una passetjada amb missa per l’Avinguda Gaudí fins a la Sagrada Família. Aquests grups estan coordinats ambel partit d’ultradreta Democràcia Nacional i el sindicat feixista Manos Limpias.

​El dissabte 28 de març, organitzen una jornada pel dret a la vida, però…quina vida defensen?

Les seves accions representen un atac directe contra la llibertat de decisió de les dones ja que el seu objectiu principal és lluitar i evitar que es duguin a terme IVES (interrumpcions voluntàries de l’embaràs) als centres sanitàris.

A més amés, rebutjen l’ús d’anticonceptius, les relacions sexo-afectives fora del matrimoni sense finalitats reproductives, i no heteronormatives amb un discurs que promou la misoginia, l’homofòbia, la lesbofòbia, la transfòbia, la xenofòbia, el feixisme i el racisme.

Argumenten que les seves manifestacions són actes de llibertat d’expressió però res més lluny de la realitat: ningú els hi obliga a interrompre els seus embarassos si no ho desitgen, però aquesta gent sí que ambicionen a imposar-nos embarassos no desitjats. Els seus objectius no tenen res a veure amb defensar la vida ni la llibertat, si no amb restringir-la. No són pro-vida, són col·lectius misògens i anti-vida.

Nosaltres pensem que és necessari no acostumar-nos a normalitzar aquests tipos d’actes.
Nosaltres som fermes defensores de la​ ​vida. Perquè creiem que el centre de la vida han de ser les persones, perquè volem que es garanteixin unes condicions bàsiques per poder desenvolupar unes vides dignes de ser viscudes.

PERQUÈ LES DONES MOVEM EL MÓN

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s